ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ КОМПАНІЇ SPEC.VN.UA (СЦ СПЕЦІАЛІСТ)

Ваша особиста інформація не поширюється третім особам і не зберігається в базах.

Заявки, відгуки та коментарі на сайті SPEC.VN.UA є безпечними - використовуються стандартні технології шифрування і фізичні заходи безпеки для захисту інформації клієнтів.

Відвідування сайту SPEC.VN.UA не приведе до зараження комп'ютера вірусами. Сайт SPEC.VN.UA не займаються незаконною діяльністю.   

1. Загальні положення
Справжня Політика безпеки визначає правила використання і зберігання інформації, що довіряє компанії відвідувачами сайту SPEC.VN.UA. 

2. Безпека відвідувачів сайту SPEC.VN.UA 
На сайті SPEC.VN.UA автоматично фіксуються технічні параметри відвідувань: IP-адреса, адреса запитуваної сторінки. 

Сайт SPEC.VN.UA використовує файли "cookie" - вони застосовуються для збору статистики відвідувань або для визначення посилання, і не можуть використовуватися в цілях збору інформації про відвідувачів. 

Компанія гарантує, що дані, необхідні для оформлення заявки, зокрема, електронні адреси, які не будуть передаватися третім особам і використовуватися в цілях, що не мають відношення до надання інформації про товари сайту SPEC.VN.UA. 

У разі надання нам особистої інформації від клієнтів за допомогою e-mail або інших технічних можливостей сайту SPEC.VN.UA, така інформація використовується тільки для того, щоб відповісти на повідомлення або для того, щоб забезпечити клієнта необхідною інформацією, яку він запитує.

Після обробки запиту і надання клієнту відповідей на питання вся особиста інформація видаляється.

Перегляд сайту, заявка або відгук на сайті SPEC.VN.UA не приведе до появи на вашому комп'ютері троянів (шпигунських програм) або вірусів. 

3. Копірайт 
Вся інформація, розміщена на сайті SPEC.VN.UA, є інтелектуальною власністю компанії і захищена законами про захист прав інтелектуальної власності. 

4. Додаткова інформація 
Компанія залишає за собою право зміни Політики безпеки. У цьому випадку на даній сторінці будуть внесені відповідні корективи. 

5. Контактна інформація 
З питань, що стосуються Політики безпеки компанії, використовуйте контактну форму доступну на сайті SPEC.VN.UA





КОНТАКТИ

 21021, м. Вінниця, вул. В. Порика 1
  Email : info@spec.vn.ua


Залишились запитання чи бажаєте замовити ремонт ?

Отримайте консультацію